Ons team

Marcel Driessen

Marcel Driessen

Eigenaar / Arrangeur / Componist

Toen ik acht jaar oud was, begon ik met muziek maken. Eerst accordeon, daarna ook keyboard. Al snel wist ik dat muziek mijn leven was. Ik schreef steeds meer liedjes en arrangementen, vooral voor de Limburgse Vastelaovend. Ik speelde op feesten en partijen waar ik in 1998 Linda leerde kennen.

Ik behaalde verschillende successen en werd steeds vaker gevraagd om te componeren of te arrangeren. Zo won ik verschillende prijzen, bracht een eigen Nederlands/Duitstalige cd uit en schreef de tune voor het bekende tv-programma ‘Ook dat nog’. Nu maak ik voornamelijk arrangementen voor particulieren en verenigingen. Ik maak alle muziekbanden op de Yamaha Genos. Accordeon speel ik ook nog steeds; ik begeleid Diashantlappenkoor Venlo, erg leuk om te doen.

De droom om van mijn hobby mijn beroep te maken is uitgekomen. Dankzij mijn talent en opgebouwde vaardigheden kan ik van elk idee een sprankelend arrangement maken!

Linda Smeets

Linda Smeets

Eigenaresse / Secretaresse / Schrijfster / Videograaf

Op zevenjarige leeftijd begon ik met viool spelen. Al snel bleek dat ik talent had en deed ik toelating voor de vooropleiding voor het conservatorium, waar ik werd aangenomen. Helaas werd ik ziek en heb mijn viool een aantal jaren moeten laten rusten, maar uiteindelijk ben ik toch weer terug gekomen op de vooropleiding, met klassieke zang. En later heb ik ook de viool weer opgepakt; een leven zonder muziek is geen leven voor mij. Om mijn podiumangst te overwinnen ben ik toneel gaan spelen en hier ontdekte ik ook mijn liefde voor regisseren en het schrijven van scripts.

Qua werk ben ik de administratieve kant op gegaan, iets wat ik ook erg leuk vind, aangezien plannen, ordenen en organiseren in mijn bloed zit. Maar de muziek bleef als een rode draad door mijn leven lopen.

Toen ik Marcel leerde kennen was al snel duidelijk dat wij samen iets in de muziek moesten gaan doen en we startten onze eigen onderneming. Binnen 11 Music schrijf ik de teksten, ondersteun Marcel als hij hulp of advies nodig heeft, ik neem de administratie voor mijn rekening, regel de planning en onderhoud de contacten met klanten. Ook maak ik de videoclips.


Een goed team! 

 We leerden elkaar kennen in 1998, verloren elkaar uit het oog en vonden elkaar 22 jaar later door toeval weer terug. Meteen was duidelijk dat de muziek een belangrijke rol zou gaan spelen in ons gezamenlijke leven, omdat dat ons toen we jong waren ook al verbond. We begonnen samen op te treden als 'Venloos Zangduo Weej Same' , we trouwden en kwamen kort daarna op het idee om 11 Music op te starten. Een beslissing waar we nog elke dag blij mee zijn, ook al waren we er al snel achter dat een gelukkig huwelijk niet voor ons samen weg was gelegd.

We lezen elkaars gedachten en weten allebei veel van muziek. Dit maakt ons samen tot een goed team. We vullen elkaar aan, houden elkaar een spiegel voor en kunnen goed samenwerken. 

Waarom 11?

Voor de hand liggend natuurlijk, omdat 11 hét getal van Vastelaovend is. Maar het heeft nog meer betekenis:
Het beeld van 2 gelijken die elkaar spiegelen zegt veel over ons... Vandaar... 11 Music!